• Klantenservice020 8203709

Pompwagen kopen? Bekijk onze 5 Tips!

19 augustus 2015 20:07:53 CEST

 Pompwagen kopen


5 tips bij het kopen van een pompwagen

Wie veel zware producten of paletten moet verplaatsen of vervoeren, is om twee redenen geholpen met een pompwagen. Een, de wagen duwen of trekken is een stuk makkelijker en lichter dan het pakket dragen. Twee, de pompwagen biedt de mogelijkheid om pakketten omhoog te pompen zodat ze verplaatst kunnen worden. Hieronder een vijftal tips waarop u kunt letten bij de aanschaf van een pompwagen.

Pompwagen kopen

Bij het kopen van een pompwagen spelen de mogelijkheden die de wagen heeft, het laadvermogen en de prijs uiteraard een rol. Verder is het belangrijk om vooruit te kijken, zodat hij een lang leven beschoren is. Dat geldt met name door een pompwagen te kopen die uitnodigt om te gebruiken.

Tips bij het kopen:

1. Waarvoor hebt u de pompwagen nodig?

Om pakketten of pallets te verplaatsen? Of om producten of pallets boven elkaar te plaatsen? Wilt u graag beide stappen kunnen zetten, dan hebt u twee pompwagens nodig. Naast de standaard vorkheffer eveneens de stapelaar.

2. Hoe vaak worden de pompwagens gebruikt?

Is uw antwoord dat er dagelijks gebruik van gemaakt wordt en dat vaker langere afstanden overbrugd moeten worden, dan is het de moeite waard om te overwegen een elektrisch bedienbare - en hydraulische pompwagen aan te schaffen. De werknemer kan tijdens het vervoer op de wagen staan, zodat hij zich sneller kan verplaatsen.

3. Welke werkzaamheden moeten er mee worden uitgevoerd?

Is dat bijvoorbeeld het vervoeren van gereedschap voor reparaties? Dan is een verrijdbare heftafel met duwbeugel ideaal.

4. Hoe zwaar zijn de te vervoeren delen?

Een pompwagen kan vanaf 250 tot 2500 kilo laden en vervoeren. Kies liever voor meer vermogen, zodat hij altijd inzetbaar is.

5. Bespreek voor de aanschaf  van de pompwagen met de medewerkers.

Bespreek met de medewerkers die er gebruik van moeten maken waar hun voorkeur naar uitgaat. Op die manier zult u plezier van deze investering hebben, omdat uw personeel er optimaal gebruik van zal maken. 

Uitproberen?
Is dit voor uw bedrijf nieuwland? Huur in dat geval eerst een paar pompwagens om te ervaren wat voor u het beste product is. Zo bespaart u geld aangezien u voorkomt dat materiaal gekocht wordt dat niet of nauwelijks gebruikt wordt.
Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Nieuwe palletwagen PX20 kopen

6 juli 2015 09:23:00 CEST

nieuwe palletwagen kopen

 

Nieuwe palletwagen aanbieding kopen 

Deze week hebben we deze nieuwe weeg palletwagen binnen gekregen welke u hier kunt kopen. In veel productie en logistieke situaties is het noodzakelijk om de gewichten van de goederen te registreren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het verzamelen en verzendklaar maken van goederen. Op de vrachtbrief moet bijvoorbeeld het gewicht vermeld staan.

Sterke weeg palletwagen kopen 

Ook is de weeg palletwagen handig bij het laden, om te zorgen dat de vrachtwagen bijvoorbeeld niet boven het maximum toegestane gewicht geladen wordt. Bekijk deze nieuwe palletwagen hier.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Veel nieuwe palletwagens te koop

30 juni 2015 09:09:17 CEST

palletwagen kopen

 

Wilt u een nieuwe palletwagen voor uw bedrijf kopen?

Afgelopen week hebben we weer veel nieuwe palletwagens binnen gekregen welke u hier kunt kopen. De palletwagens zijn van de beste kwaliteit en gemaakt om in te zetten in het bedrijfsleven. De palletwagens worden door ons netjes op locatie geleverd en u kunt de palletwagen dus direct gebruiken.

Na het kopen van een palletwagen geven wij een goede garantie

Op al onze palletwagens zit garantie, deze verschilt per palletwagen maar u kunt bij de beschrijving van de palletwagen zien wat de garantie voor ieder specifiek exemplaar is. Mocht u vragen hebben over onze collectie palletwagens voordat u er één gaat kopen bel ons dan op, we helpen u graag verder!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Nieuwe stapelaar kopen?

16 juni 2015 09:07:43 CEST

magazijn stapelaar kopen

 

 

Deze week hebben we veel nieuwe magazijn stapelaars in de collectie gekregen. Zowel hand- maar ook electrische stapelaars. De magazijn stapelaars zijn van hoge kwwaliteit en zijn net als de palletwagens welke u hier ook kunt kopen van enkel de beste kwaliteit. De stapelaars welke we op dit moment in de collectie zitten hebben allen hun verschillende eigenschappen, deze vind je steeds in de omschrijving van de stapelaars. Bekijk hier onze gehele collectie magazijn stapelaars.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam